Mat & Servering

heimelaga

Tradisjonsmat frå Setesdal

På Ose Turistheim lagar vi maten frå botnen av – med gode råvarer og mykje kjærleik. Her får du kjøttkaker slik bestemor laga dei, fjellørret frå nærområda, og dessertar du knapt finn på menyen andre stader.

ose turistheim

Heimelaga middag

Søndagsmiddag (kl. 13–18):

Kjøttkaker, elgkarbonader, nakkekoteletter mm

Dagens fisk eller kjøttsuppe

Dessertar: tilslørte bondepiker, mandelpudding, sjokoladepudding

og kaffi inkludert

For grupper, lag og bedrifter
Skal du arrangere kurs, ha jubileum, eller berre samle slekta til ei oppleving utanom det vanlege? Vi tilbyr skreddarsydde opplegg med overnatting, måltid og lokal historie på menyen.

åpningstider

Vi held ope kvar søndag kl. 13–18, samt i påska og andre høgtider.